B4 The News Sitesinin Amacı

‘ÖNCE SERMAYEMİZİ KORUMAK, SONRA ÜSTÜNE KOYMAK’.

B4 The News Kurulma Amacı

Inter yatırımda başlayan sermaye piyasaları maceramda yıllarca kurumsal tarafta çalışsam da esas tecrübeyi viop piyasalarında kendime işlem yapıp hayatımı bu işten kazanırken elde ettim. Bu piyasaların şakası olmadığını ve bunun altında yatan kazanma kaybetme psikolojisinin kumar psikolojisiyle çok yakın olduğunu gördüm. Sonra 2018 yılındaki dolar krizinde insanların bu piyasalardan ne kadar zarar gördüğünü ve özellikle Forex piyasalarında çok paralar kaybettiklerini bir çok ailenin dağıldığını gördüm ve ben de insanlara finansal piyasalara nasıl bakmaları gerektiklerini, paralarıyla oynamayı değil yatırım yapmaları gerektiğini, aldıkları riskleri iyi değerlendirmelerini, madalyonun öbür yüzünü de görmelerini sağlamaya çalıştım.

Tabi Youtube da özellikle trollerin bize verdiği zarardan sıkıldığım için bunu kapalı bir site kurup gerçekten bu işi öğrenmek isteyen, teknik analize ilgi duyan, parasına kendi yön vermek isteyen dostlarımız için bu siteyi kurdum.
Buradaki amacımız her gün analizlerde, teknik analizin bize neler gösterdiğine bakmak, trendi takip etmek ve en önemlisi küçük yatırımcıyı doğru dürüst yansız ve sadece teknik analiz yani tek gerçek olan fiyat konusunda bilgilendirmeye çalışarak onların kendi birikimlerini sermayelerini mümkün olduğunca korumalarını yanlış adım atmamalarını bir balona yakalanmamalarını sağlamak..

Bu site kesinlikle bir Al – Sat sitesi değildir. Bu sitenin en büyük etik değeri insanlara analizler stratejiler sunup, kendi birikimlerinin kararını onlara bırakmak. Kendi risklerini kendilerinin belirlemelerini sağlamak. Paralarıyla oyun oynamak değil yatırımcı olmayı, piyasalara doğru gözlerle bakmayı öğretmeye çalışmak.

Gelişmeleri takip etmek ve açılacak eğitimleri kaçırmamak için

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin