BURAK ARSLAN Kimdir?

BURAK ARSLAN Kimdir?

19/09/1975 İstanbul’da doğdum. 1999 yılında Marmara İktisat Fakültesi'nden mezun oldum. İnter yatırımda başlayan sermaye piyasaları maceramda dealer ve brokerlik yaptım ama teknik analizi ve trade etmeyi sevdiğim için yıllarca vip müşterilere dealing yaptım.

Yıllarca farklı kurumlarda çalıştım, satış pazarlama müdürlüğü yaptım. Genelde hisse senedi trade ederken 2006 yılından itibaren viop piyasasının açılmasıyla endeks kontratlarında kendime işlem yapmaya başladım ve 2018 yılına kadar endeks kontratlarında piyasanın bir ara %2-3 ünü yapmaktaydım.

2018 yılında çok sevdiğim bir dostumun önerisi ile sosyal medya ile tanıştım Youtube da B4 The News sitesini kurdum ve her gün piyasalar açılmadan analizler paylaştım. İnsanlardan eğitim ile ilgili çok talep gelmeye başlayınca ben de özel eğitimlerle başlayıp daha sonra grup eğitimleri yapmaya başladım. Bu süreçte, insanlarla iletişimde oldum ve onlara yılların bana verdiği tecrübeleri, birikimleri anlatırken onlardan da çok şey öğrenip kendimi daha da geliştirdim.

Şu anda hala aktif olarak trade etmekte ve kendi sitemde her gün finansal analizler ve stratejiler paylaşmaktayım. Özel ve grup, trade ve teknik analiz eğitimleri vermekteyim.

Gelişmeleri takip etmek ve açılacak eğitimleri kaçırmamak için

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin